Jackpot 6000

Jackpot 6000 Spilleautomat


Jackpot 6000 er en spilleautomat på nett som er en direkte etterligning av Jackpot 2000 automatene som før fantes på Norske spillesteder. Her kan du prøve den gratis og du har også muligheten til å få en spesialbonus dersom du vil spille for ekte penger. Registrer en konto hos vår samarbeidspartner Nordicbet og du kan spille både Jackpot 6000 og en rekke andre spilleautomater helt gratis så mye du orker.

Nordicbet BonusNordicbet Bonus


Spilleautomaten Jackpot 6000 har 3 gevinsthjul og 5 utbetalingslinjer. Du kan spille 1 eller 2 mynter per gevinstlinje og maksimuminnsatsen er 10 mynter per spinn. Automaten har en supermeter modus som du kan nå ved å spille for maksimal innsats. Når du spiller for maksimumsinnsatsen (10 mynter) kan alle gevinster flyttes til supermeter spillet. Gevinstene er like med unntak av de hemmelige jokergevinstene.

Dersom du i supermeter modus får 2 synlige jokere på gevinsthjulene får du en hemmelig gevinst på mellom 10 og 6000 mynter. Myntverdien er den samme som du benyttet før du gikk over til supermeter moduset.

Jackpot 6000 har også en krone eller mynt funksjon hvor du kan spille kvitt eller dobbelt med gevinsten din. Så fort du får en gevinst kan du velge å spille 50/50 om hele eller deler av gevinsten din. Du kan når som helst avslutte og ta ut gevinsten eller flytte den til supermeter spillet.

Når du kun vil satse deler av gevinsten din trykker du på overføring knappen. For hver gang du gjør dette flyttes 20 mynter bort fra krone eller mynt spillet og når du har igjen det du vil satse, trykker du på symbolet du ønsker å satse på.

Hvis du har spilt på Jackpot 2000 maskinen tidligere kommer du til å kjenne igjen Jackpot 6000 umiddelbart. Alle symbolene, lydene, effektene og funksjonene er kopiert ned til minste detalj og spillopplevelsen er helt identisk.

For mange har maskinen blitt kjent som Norgesautomaten etter at flere online casinosider har annonsert mye for automaten på blant annet tv3 og andre kanaler som sender fra England. Jackpot 6000 og Norgesautomaten er altså en og samme spilleautomat.

For deg som er litt utålmodig er det også mulig å øke hastigheten på spillet. Ved å klikke på det lille verktøysymbolet nederst i venstre hjørne av automaten kan du krysse av for hutigspill. De tre gevinsthjulene vil da lande omtrent likt og spillet går mye raskere.

Minste innsats på automaten er €0.10 på en enkelt gevinstlinje mens det maksimale du kan spille for per trykk er €10. Du spiller da med høyeste myntverdi med dobbel innsats på alle gevinstlinjene. Myntverdien velger du ved å trykke på de forskjellige myntsymbolene i nedre høyre hjørne av automaten.

Med maksimal innsats på €10 for hvert spinn kan man vinne opp til €6000 for hver runde. Dette tilsvarer ca. 50.000 Norske Kroner (avhengig av valutakurs) og det er ikke uvanlig at når man først får bonusen, så kommer den flere ganger på rad. Det er derfor du kan se på enkelte oversikter at spillere har vunnet flere hundre tusen kroner på Jackpot 6000.

Comments are closed.